| RE: Pension Hranicni Bouda/ Decinsko | Autor: | Matoušková | Odpověď komu: | Petra Müllers | Email: | | Text příspěvku: | Dobrý den .
Reaguji na Váš příspěvek . Již jsem několikrát byla ubytovaná na penziónu Hraniční bouda , kde jsem byla vždy velice spokojená , jak s ubytováním tak i se stravou a personálem . Nikdy jsem neměla žádné potíže a vždy mi personál vyšel vstříc . Nemusíte se bát ubytování na penziónu Hraniční bouda - je tu velice krásně a všem doporučuji !!!!!!
S pozdravem Matoušková
| Datum vložení: | 28.6.2007 09:46 | Odpovědět |
| RE: RE: Pension Hranicni Bouda/ Decinsko | Autor: | Petr Petr | Odpověď komu: | Matoušková | Email: | | Text příspěvku: | ne ne nemate pravdu, stejen zkusenosti jako predchozi prispevek, spatna neochotna obsluha, problemy s ubytovanim, mozna jste tam byla uz davno :-)
| Datum vložení: | 4.7.2007 13:51 | Odpovědět |
| ochotnost | Autor: | karel novák | Odpověď komu: | Petr Petr | Email: | | Text příspěvku: | Již několikrát jsem byl v pensionu hraniční bouda a musím říct že tag neochotnou servírku jsem ještě v žádné jiné hospodě neviděl je to nejhorší restaurace na sněžníku proti švycarskému domu a hotelu sněžník se pension hraniční bouda nemůže rovnat
| Datum vložení: | 25.11.2007 18:43 | Odpovědět |
|